Табли

Tабла Плутана , 30 х 45 цм со алуминиумски рамки
Tабла Плутана  30 х 45 цм со алуминиумски рамки
 
Табла Плутана , 90 х 150 цм со алуминиумски рамки
Табла Плутана  90 х 150 цм со алуминиумски рамки
Табла Бела/Магнетна , 60 х 90 цм со алуминиумски рамки
tabla  so aluminiumski ramki
 

 

Контакт информации

www.studentskiservis.com.mk

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел./ факс +389(2) 3220661

Тел.+389 (2)3213229

Моб.+389(70)2761109