Пликови

Плик Б6-БТ обичен ,мал,бел,несамолеплив (125х176)

Плик Б6-БТ обичен  малбелнесамолеплив 125х176

Плик Б5-БТ стрип ,среден,бел,самолеплив (176х250)

Плик Б5-БТ стрип среденбелсамолеплив 176х250

Плик Б4 стрип вреќичка ,голем,бел,жолт (254х356)

Плик Б4 стрип вреќичка голембелжолт 254х356

Контакт информации

www.studentskiservis.com.mk

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел./ факс +389(2) 3220661

Тел.+389 (2)3213229

Моб.+389(70)2761109